skip to Main Content
Nagradna Igra #5

U novoj nagradnoj igri na našoj facebook stranici ovog tjedna ponovno imate na izbor jednu od čak 3 igre u ponudi.

Pošto se nažalost prošli tjedan pobjednik nagradne igre Project Highrise nije javio jedna od igara će biti i… Project Highrise 😉

Prva igra koju Vam nudimo na izbor je World of Goo, ocjenjena “Very positive” kritikama na steamu i sam sam odigrao tu igru te Vam mogu reći da je definitivno zanimljiva construction puzzle igra u kojoj ćete sigurno provesti nekoliko sati.

Druga igra na izbor je originalni Audiosurf koji je po mojem mišljenju i bolji od nastavka pošto sam odigrao obje verzije. Radi se o igri u kojoj “surfate” po glazbi a svaki level je drugačiji ovisno o pjesmi koju pustite. Prilično zanimljiv i zabavan koncept koji je idealan za kraćenje (i traćenje) vremena uz izbor vlastite glazbe.

Treća igra je “zaboravljeni” Project Highrise koji na žalost nije bio preuzet prošli tjedan te ga ponovno nudimo na giveawayu.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri morate ostaviti reakciju na naš facebook post i u komentaru napisati koju od željenih igara želite osvojiti. Nagradna igra traje do Srijede oko 20:00 sati kada će biti i objavljen pobjednik/ica.

Ovog puta dijelimo samo jednu od navedenih igara tako da će i biti samo jedan pobjednik/ica. Ono što ne podjelimo će biti podjeljeno u nekoliko brzih jednodnevnih nagradnih igara idućih dana 😉

Back To Top
×Close search
Search