skip to Main Content
CroHQ.org Tjedni Pregled #5

Bok ekipa, malo me uhvatio vikend pa tjedni pregled dolazi dan kasnije nego inače 😉

Od ovog tjedna će biti i malo drugačiji tjedni pregledi u kojima nećemo pokriti cijeli tjedan kanala nego ćemo izdvojiti zabavnije i zanimljive filmiće svakog kanala.

Započinjemo as G4me Over Crew koji su se ovog tjedna odlučili krenuti i sa novim serijalom G4meOverCookingShow a u prvoj epizodi su pripremali… Palačinke!

Zanimljiv pristup, metoda i finalni proizvod a mi se nadamo kako ni jedna životinja (uključujući i snimatelje) nije ozlijeđena prilikom snimanja 🙂

Royal Maro i dalje pegla po Rainbow Six:Siege te nam donosi jedan klip sa nekoliko clutcheva, spašavanja hostagea i zabavljanja sa timom.

Late Night Casuals – Rainbow Six Siege

Balkanslav ekipa je ovog tjedna snimila nekoliko webisodea mi Vam izdvajamo jednu u kojoj možete vidjeti citiramo “Kako to malo izgleda iza scene, gdje nestaje rakija, tko ima jahtaške cipele, powerball snagatori, crkva otima aute itd”

WEBISODE 04 – Rakija vs Đakoni&Dragoni | Samuel Flankson

Osim webisodea naravno snimili su i nekoliko gameplay filmića a jedan od njih su snimali i tokom spomenute webisode 🙂

ShimeHD je ovog tjedna standardno igrao i streamao dosta minecrafta a mi smo izdvojili jedan “Murder Mystery” u kojem su podijeljene uloge detektiva, ubojice i drugih te je cilj preživjeti i pronaći ubojicu. Ili ubiti žrtvu ukoliko Vas zapadne uloga ubojice 🙂

To bi bilo to za ovaj pregled tjedna. Osim pregleda youtube kanala nemojte zaboraviti i na naše streamere čiji live status možete provjeriti na našoj stream sekiji.

Siguran sam da ćete prilikom pregleda stranice naći sadržaj za zabavu dok čekate našu novu nagradnu igru koja kreće malo kasnije tokom večeri 😉

Back To Top
×Close search
Search