Skip to content

Nakon nekog vremena imamo i novi Q&A članak u kojem Vam predstavljamo još jednog streamera. Kako bi ga malo bolje upoznali, postavili smo mu nekoliko pitanja (kao i drugim članovima) a što je sve odgovorio pročitajte ispod u tekstu.

Za pocetak krenimo sa osnovama. Tko je Armmagedonn Cro i kako to da si počeo streamati?

Armmagedonn je mladi Osjecanin ( 19 ) i League of Legends igrac od 2012. godine. Streamati sam poceo nedavno, a razlog tome je bio iskljucivo zabava.

Čime se inace baviš, tojest koje ti je zanimanje ili okupacija u “RL”?

Inace sam lud za matematikom i filozofijom, a studiram informatiku u Varaždinu. Izuzev igranja LoL-a, volim igrati košarku ( veliki sam fan NBA-a ) i bavim se uredivanjem slika i videa ( Photoshop i Premiere Pro ).

Vratimo se mi na streamanje, koje igre igraš i na kojem jeziku obicno streamaš?

Igram iskljucivo LoL, ali da imam više vremena vjerojatno bih igrao i igrice poput H1Z1 ili Overwatch. Zasad streamam na hrvatskom, ali i odgovaram pitanja na engleskom.

Imaš li nekakav raspored ili streamaš nasumično 🙂 ?

Streamam kada imam vremena, teško je napraviti raspored uz studiranje.

Koje sve platforme koristiš za igranje? PC? Playstation?

Koristim iskljucivo PC vec dugo vremena, ali mi je vjerojatno najdraža konzola Playstation 2.

Kroz godine igranja sigurni smo da imaš i neke favorite među igrama. Koja ti je najdraža igra koju si igrao?

League of Legends mi je uvjerljivo najdraža igra, od old-school igara definitivno treba spomenuti Heroes of Might and Magic III, bilo kakvu verziju Pokemona, i naravno Super Smash Bros.

Imaš li neki najdraži trenutak koji ti se desio tokom streamanja?

Najdraži trenutak mi je bio prije par tjedana, kada me hostao DoubleAim i na streamu je bilo 160 ljudi. Followi su padali kao ludi, a ja sam bio potpuno izbezumljen, što se vidjelo po promjeni gameplaya 😀

Za kraj, imaš li kakve planove za kanal u bližoj budućnosti?

Planiram napredovati na Youtube-u kako bih pridobio neki fan-base. Na taj nacin cu moci brže prikupiti više ljudi i stvoriti nekakvu osobnost putem svojih videa. Uz to, moci cu streamati na engleskom.

Hvala ti na ovom upoznavanju te se u buducnosti nadam napraviti i pravi intervju kako bi Vas i malo osobnije upoznali.

To je sve od našeg Armmagedonna a podršku osim gledanjem streama mu još možete dati likeom na njegovoj facebook stranici i/ili subscribeom na youtube kanalu.

Back To Top
Search