skip to Main Content
Prva Ovogodišnja Nagradna Igra!

Relax!

Povodom ponovnog otvaranja stranice odlučili smo organizirati prvu u nizu mnogih nagradnih igara.

Svi mi imamo neke “glavne” igre kojih se držimo ko pijan plota poput CS:GO, COD4, LOL, DOTA2, BF1, RUST itd… te nam je svim dobro znan onaj osjećaj povremenog zasićenja trenutnog game librarya.

Naime, naš cilj nagradnih igara je pronaći neku igru koja uvijek može poslužiti kao kratka razbibriga za onih 15 minuta kad ne znate što bi igrali a ipak bi odigrali nešto.

CroHQ.org ekipa će se potruditi uvijek dijeliti igre sa pozitivnim steam ili metacritic osvrtima i ocjenama. Iako će to većinski biti indie naslovi sigurni smo da će se naći i poneki takozvani “blockbuster” naslov kada malo porastemo kao zajednica.

Nagradna Igra

Igre ćemo nabavljati na razne načine te naravno prihvaćamo i donacije ukoliko se radi o igrama koje pripadaju u gore opisanu kategoriju. Više o svemu tome u nekim idućim novostima.

Za prvu nagradnu igru pripremili smo Vam jedan izvrstan akcijski indie naslov Hotline Miami.

Sve što trebate napraviti je danas oko 20:00 posjetiti našu Facebook stranicu i ostaviti reakciju na vijest te naravno podijeliti tu istu sa drugima (public share). Mi ćemo 7.2. (Utorak) preko stranice randomresult.com izvući random dobitnika ili dobitnicu i objaviti to na facebooku kako bi se javili pokupiti igru.

P.S. Potrebno je obaviti obje radnje (like i share) kako bi sudjelovali u nagradnoj igri. Nakon proglašenja pobjednika imate 24 sata za javiti se i preuzeti nagradu inače ponavljamo izvlačenje.

Back To Top
×Close search
Search