skip to Main Content
CroHQ.org Tjedni Pregled #1

Prošao je i taj prvi tjedan uhodavanja te smo još u ranoj fazi skupljanja kanala i pripreme ostalih dijelova stranice za čim bolju prezentaciju kanala članova.

U prvom pregledu tjedna donosimo Vam neke od izdvojenih filmića sa naših kanala ali i kratak opis aktivnosti stranice.

Pregled ćemo obaviti abecedno tako da krećemo sa Balkanslav Gaming kanalom koji je započeo planetarno popularni Resident Evil 7 Let`s Play mini serijal.

Imali su čak i malih problema prilikom snimanja prvog filmića a više naravno možete vidjeti na njihovom youtube kanalu.

G4me Over Crew izbacuje jedan filmić dnevno i stvarno igraju razne igre tako da su ovog tjedna igrali čak 5-6 raznih igara. Od Evil Within i Resident Evil 7 do Spyro the dragon, Catherine ili nešto treće…

Dečki su napravili i kratki pregled siječnja u kojem su napravili rezime svojih mjesečnih klipova.

Shime HD nam je ovaj tjedan snimao svoje main igre GTA5 i Minecraft koji je čak i streamao a osim toga je započeo i Uncharted 4 Let`s Play serijal.

SrkyTokky je cijeli tjedan igrao Resident Evil 7 te je do sada napravio 8 dijelova i bliži se kraju igre a koja će biti iduća još ne znamo 🙂

Za kraj Vam predstavljamo i našeg novog člana RoyalMaro koji kao i svi snima razne igre a glavna igra mu je Rainbow Six. Uz gameplay planira raditi i razne osvrte na igre, serije filmove i slično a kanal mu je dvojezičan tojest ima i engleskog sadržaja pošto često igra sa stranim suigračima.

Jedan od RoyalMaro Rainbow Six Siege filmića od prošlog tjedna u kojem igra sa novim operatorom “Caveira” PvP mečeve.

Toliko od nas za prvi tjedni pregled a kada skupimo još nekoliko kanala krećemo sa kraćim pregledima ali i češćim sadržajem tako da se vidimo uskoro sa još novosti 😉

P.S. Ukoliko se i Vi želite priključiti našim članovima kako bi Vas uvrstili na popis i promociju slobodno se javite preko kontakt obrasca ili facebook stranice za više informacija.

Back To Top
×Close search
Search