skip to Main Content
CroHQ Ponovno U Akciji!

Dobrodošli natrag.

Dragi naši gameri, vrijeme mirovanja je gotovo!

Naime, nakon dosta događanja u prošlosti života CroHQ zajednice došli smo do novog poglavlja u kojem se uz stranu ponovno bavimo i domaćom publikom.

Ove godine imamo u planu ponovno malo pokrenuti zajednicu ali na nešto opušteniji način. Naime, planiramo krenuti sa traženjem i objavom domaćih gamera koji nemaju pretjerano puno subova/followera a imaju kvalitetan sadržaj te pomalo promovirati domaći gaming sadržaj općenito.

O ukusima se ne raspravlja te sam siguran da će se naći ponešto za svakoga iako ćemo naravno paziti da sadržaj ima određenu dozu kvalitete prije uvrštavanja na stranicu.

Što Vas Očekuje?

Od kanala sa velikim potencijalima poput Balkanslava i G4meOverCrewa do jednostavno zabavnih poput ShimeHD ili pak totalno uvrnutih (i usput NSFW) Srky Tokky sigurni smo da u moru Interneta postoji još mnogo dobrih domaćih (a i ponekih regionalnih) gamera.

Kao što smo u početku napisali, krećemo sa popisom i praćenjem (UDBA ALERT) youtube kanala a uskoro i streamera. Za buduće planove ne morate brinuti jer naravno znate da kod nas nikada ne nedostaje ideja.

Kako početni post ne bi bio predug a i da se ne umarate previše čitanjem, ostavljamo Vas da istražite početne kanale, pogledate koji filmić te se malo nasmijete.

Mi Vas pozdravljamo do idućih novosti koje su u pripremi.

CroHQ.org ekipa

P.S. Organizirali smo i malu nagradnu igru za povratak a više informacija o istoj možete pronaći ovdje.

Back To Top
×Close search
Search