skip to Main Content
Q&A #1 – G4me Over Crew

Bok ekipa i dobrodošli u početak serijala Q&A članaka. Serijal je zamišljen kao kratko predstavljanje naših youtube i twitch kanala te kao uvod u buduće intervjue i projekte naših članova.

Kako nebi previše duljili, krećemo sa prvim člankom u za početak smo odabrali G4me Over Crew. Pitanja (podebljani tekst) smo poslali “šefu” Mattu a na neka su odgovorili svi članovi crewa.

Što su sve odgovorili pročitajte u nastavku teksta.

Za početak krenimo s osnovama. Tko je sve G4me Over Crew i koliko Vas je zapravo u ekipi?

G4meOverCrew je grupa gamera/YouTube-ra iz Bjelovara koji skupa snimaju “Let’s Play” tip videa.

Prvotni cilj je bio vratiti se u doba kada smo se okupljali kod nekoga doma da skupa prelazimo neku novu igru koju bi netko od nas nabavio. Jednostavan koncept druženja s nama bez ikakve cenzure ili forsiranja humora.” What you see is what you get.”

Trenutno imamo 4 člana Matt (B.D.CEO), Ryuu (Pro Gamer), Lazo (Ladies Man), Jopsii (Jopsii).

Imamo joke člana: Gibblet (Video Editior), koji ni sam nije do nema dugo znao da ga spominjemo tijekom snimanja da nam ubaci posebne editse.

2014. kada smo krenuli s kanalom imali smo još jednog člana s kojim smo se razišli nakon haitusa. Steph se pojavljuje u svakom videu do “League of GOCrew vs Pakao

4 u G4meOverCrew simbolizira 4 glavna člana.

Čime se inače bavite, tojest koje Vam je zanimanje ili okupacija u “RL”?

Osim što smo svi gameri i svatko od nas još uz G4meOverCrew ima svoj YouTube i TwitchTV kanal (sav history streamanja ide na naš GOCrewLive kanal).

A sad pojedinačno:
Matt – self-thought digital artist koji se bavi ilustracijom, 2d artom, logo dizajniranjem, animiranjem i više-manje kakvim god grafičkim projektima koji zatrebaju. Osim toga od hobija ima kuhanje, vježbanje, pisanje, glazba i da dalje ne nabrajam, grumpy bald bearded guy.

Lazo – Self-proclaimed Ladies Man GOCrew-a, za sada omjer uhvačenih pokemona i uhvačenih žena je 10,000:0. Šalu na stranu, Završava Višu Tehničku Školu u Bjelovaru, bavi se kuhanjem, voli mačke i JoJos Bizzare Adventure.

Ryuu – Matt-ov brat koji završava gimnaziju i planira upisati matematički fakultet da dobije nadimak “MathMan”. Večinom livestream-a Dark Souls series ili League of Legends. Bavi se vježbanjem i farbanjem crvenog pramena.

Jopsii – Završava komercijalnu školu, ali planira ići u policijsku akademiju. Od hobija, osim razbijanja monitora i opreme za snimanje, druženje s prijateljima (ne s nama) i pisanje sonic fanfiction-a.

Možeš li opisati ukratko koja je tema kanala i kakav sadržaj snimate?

Primarna tema kanala je gaming i sve vezano uz njega. Naravno, ne prodajemo se samo pod naslovima koje igramo nego i naše osobnosti, karakteristike i zanimacije.

Trenutno smo koncentrirani na Let’s Play serijale, ali osim toga pustili smo 2 PokemonGOCrew videa, 1 League of GOCrew, 3 GOCrewLive edita, 1 G4meOverAFK video i highlightse za prvi i drugi mjesec aktivnosti kanala.

Koje sve platforme koristite/imate za igranje? PC? Playstation? Nešto treće?

Otvoreni smo po tom pitanju baš zato što smo toliko različiti. PC, PS1, PS2, PS3, PS4, Nintendo 2DS, PSP, Android i old school stuff (NES, SNES, GB, GBC, GBA, SEGA, N64).

Svaki od nas ima određenu preferiranu konzolu i žanr igara koje igramo.

Kroz godine igranja sigurni smo da imate i neke favorite među igrama. Koja Vam je najdraža igra koju ste igrali?

Matt – Resident Evil 4 (series overall, ali 4 mi ima posebno mjesto u srcu)
Lazo – Mass Effect series
Ryuu – Dark Souls series
Jopsii – Shin Megami Tensei – Persona (3/4)

Koji Vam je najdraži uploadani video na kanalu?

<Svi u isti glas>: League of GOCrew – Crew vs Pakao!

Osim toga Trailer za kanal koji smo uploadali kao prvi video, G4meOverAFK – 2016 Godina Depresije, PokemonGOCrew #1.

Za kraj, imate li kakve planove za kanal u bližoj budućnosti?

Kada završimo s trenutnim LP serijalima bacamo se na više različitih stvari, od kuharkse emisije koju će voditi Matt i Lazo, kolaboracija s drugim YouTuber-ima, više livestreamanja, G4meOverScrubs napokon pokrenuti, Tera MMO themed series, League of GOCrew, gaming in general.

Bit će još full LP-eva naravno, ali trenutno ćemo malo eksperimentirati s raznim drugim contentom

Hvala Vam na ovom upoznavanju te se u budućnosti nadamo napraviti i pravi intervju kako bi Vas i malo osobnije upoznali.

Ukoliko imate neku završnu misao, pozdrave roditeljima i slično, slobodno se izrazite 😉

Matt – Nadam se da će vam se svidjeti barem nešto od contenta koji planiramo izbaciti u ovim nadolazećim mjesecima. Svaki feedback je dobro došao.
Lazo – S U C C
Ryuu – “Don’t you dare go hollow.”
Jopsii – Volim druženje s ekipom i snimanje videa, drago mi je da sam dio ovog kanala. Uvijek se u vezi nečega dobro nasmijemo.

To bi bilo sve od G4me Over Crewa te im se još jednom zahvaljujemo na suradnji i nadamo se kako ćemo još dugo gledati njihove youtube uratke 🙂

Dečke još moćete pratiti i na njihovoj facebook stranici gdje uz razne stvari imaju i raspored uploada na youtube pa ako Vas zanima što Vas očekuje pogledajte tamo 😉

Idući puta Vam predstavljamo Balkanslav Gaming a do tada skratite vrijeme nekim od youtube ili twitch kanala u našoj ponudi.

P.S. Ukoliko se i Vi želite naći na našem popisu kanala javite nam se preko našeg kontakt obrasca ili facebook stranice.

Back To Top
×Close search
Search