skip to Main Content
Q&A #2 – Balkanslav Gaming

Nakon prvog upoznavanja prije par dana donosimo Vam novi Q&A članak. Ovog puta se malo bolje upoznajemo sa Balkanslav ekipom a što su nam sve odgovorili pročitajte u nastavku teksta.

Tko je sve Balkanslav Gaming i koliko Vas je zapravo u ekipi?

WECO – jedan dva tri če… Balkanslav gaming je jedan opičeni kolektiv koji igra igre na neki svoj balkanski način i masa nas je u ekipi, ali evo za ovaj intervju ćemo nas trojica s najvećim darom govora nešto otipkati u vezi ovih pitanja.
DENI – ne znam tko je sve u ekipi, pitanje je staro koliko i traženje odgovora
CHIME – dio Balkanslav ekipe od vremena pa do danas… (maše neš rukama)

Čime se inače bavite, tojest koje Vam je zanimanje ili okupacija u “RL”?

WECO – multimedia artist&freelancer, previše toga radim pa kad ne radim iživljavam se po igrama i montažama.
DENI – previše toga za napisati, ne znam od kud da počnem, a kraja ne bi bilo:)
CHIME – Radim u poznatim novinama kao grafički urednik a doma sam general u svojoj fotelji pred pomalo ofucanim ekranom.

Možeš li opisati ukratko koja je tema kanala i kakav sve sadrûaj snimate?

WECO – hmm pa tema kanala bila bi ne shvaćanje igri niti youtube kanala ozbiljno nego zabavno a u nekim trenucima i informativno. Što se tiče sadržaja, velik sam zaljubljenih u zombije pa nastojim što više takih stvari snimiti i naravno BF1 zbog kojeg smo napravili kanal dok čekamo L4D3.
DENI – tema kanala? zajebancija, igramo i tako i tako pa rekli ajmo od toga napraviti zajebanciju jer bi gaming to i trebalo biti, a snimamo gameplay, prohode, kratke recenzije, webisode, ma bit će toga još, svega i svačega, imamo previše planova pa ne možemo sve otkriti
CHIME – Naime Balkanslav postoji samo zbog balkanskog stila života i igranja, psovanja, rakije , spominjane drage rodbine i masne hrane, dok se igraju igre kao Battlefield 1 call of duty, resident evil, itd itd u p…. materinu….

Koje sve platforme koristite/imate za igranje? PC? Playstation? Nešto treće?

WECO – ja sam samo na PCu trenutno, al bilo je tu od vremena amige500+, rambo igri s đojstikima, gameboya PS1 itd
DENI – PC, PS4, Amiga 4 life:)
CHIME – Kroz godine se igralo na Amigi , pc-u nekom prastarom, fejk sega mega drive ( kojeg su starci kupili u mađi na pijaci ) starom dobrom SNESU, pa se tu pojavio PS1 i tada je pocela era plejke i PES-a , gran turisma, metal geara, tekena, crash bandicoota itd itd. Trenutno se igra PC radi pucačina i PS4 isključivo radi ekskluziva

Kroz godine igranja sigurni smo da imate i neke favorite među igrama. Koja Vam je najdraža igra koju ste igrali?

WECO – valjda Left 4 Dead 2, previše sati provedeno tu, al moram spomenut BF4, BF1 i definitivno CRASH TEAM RACING 🙂
DENI – teško pitanje, toliko toga sam odigrao da nisam siguran da mogu uopće odabrati favorita, možda bi to ipak mogao biti GTA V, uspjeli su odraditi nevjerojatnu priču i toliko contenta da to nije normalno, makar da idem razmišljati pojavilo bi se još puno toga
CHIME – najdražu igru nemogu izdvojit jer ih stvarno ima dosta na popisu. Od battlefielda do gta serijala pa do uncharteda itd.

Koji Vam je najdraži uploadani video na kanalu?

WECO – uh teško za odabrati između svih Balkanfiled epizoda pa biram L4D2 sa Zdravkom Mamićem
DENI – definitivno WEBISODE #02 u studiju
CHIME – Na Balkanslav kanalu najdraži su mi balkanfield klipovi

Za kraj, imate li kakve planove za kanal u bližoj budućnosti?

WECO – dio plana je ostvaren a to da skupimo ekipu za igranje i napravimo nekakav prepoznatljivi klan, dalje je plan da nastavimo točno ovako kako ide i da ekipa zna kad dodje na balkanslav da imamo neku zajebanciju za nasmijat se i da mogu ubit koju minutu uz jutarnju kavu, u redu u banci, na uspinjači crvenog spusta, a planiramo i nekakave turnire, više vlog videa i čak nešto glazbeno šta će biti turbo mutavo al to ova dva ne znaju što točno hahaha
DENI – imamo hrpu planova ali nam na žalost poslovi oduzimaju previše vremena pa se ne možemo full time posvetiti kanalu, u svakom slučaju pratite nas pa ćete vidjeti;)
CHIME – budućnost Balkanslava vidim kao jedan veliki komjuniti koji ce ujediniti sve drage i dobre ljude grbavih leđa, ćorava oka u jedan veliki kazan rakije koji će nas veseliti i još puno puno videa izbaciti iz male kreativne wecoslavove šupice.

Ukoliko imate neku završnu misao, pozdrave roditeljima i slično, slobodno se izrazite 😉

WECO – ja sam bio weco i još uvijek jesam..
DENI – daj ne seri 😉
CHIME – Eto za kraj nepozdravljam roditelje jer oni ionako nekuže o čemu ja to trkeljam, ali pozdravljam sve pajdaše koji nas prate i marljivo klikću po našem kanalu i vesele se svakom novom videu kojeg objavimo. Stej tjund ekipa jer čeka nas još mnogo mnogo pucanja i psovanja iza naših ekrančića.

WECO – eo pa ti s njima dvojicom radi nešto, show kako god okreneš xd 😀 uglavnom eo bez zajebancije u ime Balkanslav kolektiva htio bi spomenuti MHZ studio i Marka koji nam je omogućio prostor i sound zbog kojeg sve to tako izgleda i zvuči na kraju.

Marko je praktički dio Balkanslava tako da ga ni ne dozivljavamo više kao sponzora a njegov studio radi i surađuje s najvećim glazbenim imenima sa scene i uvijek nađe vremena za naše pizdarije. Ogromni respect.

Naravno pozdravili bi prije svega sve naše goste u epizodama kao i ekipu koja nas prati na yotube, fejsu i instagramu i ostale youtubere s kojima se čujemo svakodnevno dok su neki kao shimeHD članovi balkanslava a imaju i svoj kanal (koji puno bolje stoji od našeg hahah)

Također hvala vama CroHq što nas pratite i svaka čast na ideji i realizaciji gamerskog portala koji prati youtubere i sad da kažemo da vam želimo puno sreće, uspjeha i bla bla bla to zvuči tako usrano i šablonizirano ko s telke tako da mozemo reci da moramo svi skupa nastaviti raditi kao konji da se to sve skupa dignemo na next level i svima nam bude bolje i zabavnije . 3. 2. .1 BALKANSLAV!

PS. Tipfeleri su sastavni dio balkanslava i mi potičemo brkanje padeža diskleksiju i disgrafiju na najjače jer je to superzabavno tako da urednike molimo da ne ispravljaju a čitatelje da ne čitaju ispravno. hvala.

CroHQ komentar

Mi za kraj možemo reći da nismo ništa mijenjali te se nadamo da kolektivna diskleksija neće utjecati na čitanje članka 😉

Ekipa je poprilično zabavna i opićena te je Balkanslav Gaming trenutno najperspektivniji kanal u CroHQ zajednici a po nama i u ovoj regiji općenito. Živi bili pa vidjeli 😉

Balkanslav Gaming možete pratiti osim na youtubeu i preko njihovih Facebook i Instagram profila a mi se vidimo u jednom od idućih Q&A članaka.

Back To Top
×Close search
Search