Skip to content

Twitch sekcija

Ovog tjedna smo složili i početnu twitch sekciju sa listom twitch kanala CroHQ članova. Uz twitch kanale CroHQ zajednice planiramo napraviti i kompletnu listu domaćih streamera tako da nam slobodno pošaljite linkove streamera koje nemamo na našoj listi.

Početni kanali

Za početak imamo 6 twitch kanala s time da je jedan od njih i službeni CroHQ twitch kanal na kojem ćemo streamati razne evente i aktivnosti CroHQ zajednice.

Kao što smo u početku posta i napisali, planiramo napraviti čim veću listu streamera, ( nešto poput Twitch popisa stanovništa a ne samo kanala CroHQ zajednice 😛 ) s tim da će stream kanali članova zajednice biti izlistani prije ostalih domaćih streamera.

Što dalje?

Idućih nekoliko dana planiramo dodati još youtube i twitch kanala te dogovoriti još nekoliko zajedničkih streamova u raznim igrama.

Nadam se kako ćemo uskoro povećati listu te krenuti sa raznim suradnjama, zajedničkim streamovima, youtube filmićima i još puno raznih stvari koje su u vječitoj pripremi 😉

Toliko od nas zasada i vidimo se danas oko 20:00 sati na CroHQ twitch kanalu gdje ćemo imati prvi “community” stream a više o tome možete saznati u prošlom CroHQ postu.

Back To Top
Search