skip to Main Content
CroHQ.org Tjedni Pregled #2

Bok ekipa, došlo nam je vrijeme i za drugi po redu tjedni pregled tako da se odmah bacamo na posao predstavljanja radova članova naše zajednice.

Balkanslav Gaming nam je ovog tjedna malo igrao RE7 a većinski je Weco snimao L4D2 Playthrough nekoliko mapa. Osim toga je i RitamNeredaZG streamao “Not a Hero” na youtube gamingu preko PS4 konzole.

Jedan od L4D2 playtrough videa u kojem Weco završava “Hard Rain” kampanju. Šteta da nisu svi preživjeli 😛

ShimeHD se ovog tjedna fokusirao na Uncharted 4 “Lets Play” serijal i Minecraft live streaming preko youtubea. Osim streaminga imamo i nekoliko Minecraft gameplay videa od kojih smo Vam jedan i izdvojili.

Shime i prijatelji igraju BedWars mod u Minecraftu koji su na kraju i uspjeli pobjediti zahvaljujući naravno pogodili ste… Shimetu 🙂

G4meOverCrew ekipa je ovaj tjedan kao i svaki do sada odigrala nekoliko igara (Evil Within, God Hand, Spyro, Catherine i Demon Souls) a mi Vam izdvajamo prvu epizodu PokemonGOCrewa.

Naime Lazo je organizirao Pokemon GO Event  za koji smo sigurni da će svaki put biti još više igrača! Ovog puta su im navratili Hobo, Pas, Par (koji se svađa) te su uspješno izbjegli okršaj sa Team Mystic igračima 😀

Royal Maro nam donosi nekoliko različitih videa ovog tjedna u kojima je igrao For Honor (open beta), svoju glavnu igru Rainbow Six Siege te je napravio i jedan “Lets Play” video igre Vernon`s Legacy.

Royal Marov peti “walkthrough gameplay” horror avanture Vernon`s Legacy.

Za kraj smo ostavili najbolje a radi se o prvom zajedničkom CroHQ streamu osoblja i članova naše zajednice. Nekolicina nas se okupila na discordu te smo igrali Chivalry Medieval Warfare sa G4meOverCrew ekipom.

Lazo u okršaju sa trojicom, Vrbina izdaja i još par situacija u highlightu live akcije!

SrkyTokky Nam na žalost ovog tjedna nije ništa snimio te se nadamo kako će se uskoro vratiti u akciju pošto nam pomalo fali njegov “poseban” smisao za humor 🙂

Ovog tjedna nastavljamo sa nagradnim igrama, promocijom raznih youtube i twitch kanala te se nadamo još jednom zajedničkom streamu i nastavku zabave sa CroHQ ekipom.

Toliko od mene zasada u ovom pregledu tjedna a Vama želim sve najbolje u daljnjim gaming pothvatima 😉

P.S. Ukoliko se i Vi želite priključiti našim članovima kako bi Vas uvrstili na popis i promociju slobodno se javite preko kontakt obrasca ili facebook stranice za više informacija.

Back To Top
×Close search
Search