Skip to content

Bok ekipa, prikrao nam se i treći tjedan u kojem smo mi bili malo manje aktivni ali su zato naši članovi popravili situaciju te nam slijedi novi tjedni pregled.

Za početak nam se vratio Srky Tokky sa zadnjim Resident Evil 7 gameplay filmićem. Što nam slijedi u budućnosti ne znamo ali nadamo se kako će uskoro izbaciti i neki novi video.

U ovom filmiću možete vidjeti zadnji dio Srkyjevog igranja Resident Evil 7.

Shime HD nam je i dalje na Unchartedu i Minecraftu. Uz to dosta često streama Minecraft a njegov raspored tojest najave streama možete vidjeti na njegovoj facebook stranici.

U ovom klipu je igrao Minecraft Egg Wars a kako je prošao morati ćete saznati sami 😉

RoyalMaro nam donosi par novih Rainbow Six videa a jedan od njih smo i izdvojili u ovom pregledu.

Nekoliko killova i situacija iz Rainbow Six Siegea.

Balkanslav je donio dosta novosti oko zadnjih Battlefield 1 updatea, od nove mape do novih oružja koja uskoro dolaze. Uz to imaju i novi Kupus Swega sa DedaDule i cocacola_zg playevima i komentarima.

U ovom klipu Balkanslav opisuje i igra novu mapu ali i pogled na novog Behemotha.

G4meovercrew je standardnim rasporedom odigrao svojih nekoliko igara a čini mi se da uskoro dolaze do kraja nekih od njih te željno iščekujemo koje će biti nove igre ili ideje na repertoaru.

Jedan od Evil Within gameplay videa u kojem se probijaju hordama zla koja ih napadaju.

Sutra nam dolazi nova nagradna igra a ovog tjedna se nadamo i jednom zajedničkom streamu.

Krećemo i sa aktivnim traženjem novih kanala tako da nam javite na facebook ili preko kontakt obrasca ukoliko imate nekoga tko snima za youtube ili streama za prijatelje 🙂

Back To Top
Search