skip to Main Content
CroHQ.org Tjedni Pregled #4

Ovog tjedna smo svi bili nešto zauzeti tako imamo malo drugačiji i nešto kraći tjedni pregled.

Ukratko, vratio nam se SrkyTokky sa 2 nova filmića. Ne znamo od kud mu ideje ali eto, razbijao se televizor, skener, šmrkalo jaje pa čak i pojeo zapaljeni čips a sve to naravno pogledajte na njegovom youtube kanalu.

ShimeHD nam je imao malih problema sa kompjuterom prošli tjedan ali je uspio odraditi redovni stream gdje svaku Subotu streama na youtube gamingu te radi razne giveawaye ovisno o broju gledatelja.

Weco iz Balkanslav gaminga je snimio nekoliko Left 4 Dead 2 epizoda te je završio igru a koja će biti slijedeća ne znamo. Osim L4D2 snimio je i predstavljanje nove mape Rupture koja uskoro dolazi u BF1.

G4me Over Crew se drži svojeg rasporeda koji možete vidjeti na njihovoj facebook stranici. Snimali su nekoliko igara a meni osobno je zanimljiva igra God Hand jer me podsjeća na neke stare igre koje sam igrao 😛

Toliko od mene zasada a Vas sutra čeka nova nagradna igra na našim facebook stranicama te općenito upoznavanje naših youtube i twitch kanala tokom tjedna.

Idući tjedan krećemo i sa potragom za nove youtube i twitch kanale pa nam slobodno dojavite preko facebook stranice neke od domaćih kreatora sadržaja kako bi ih uvrstili na listu.

Back To Top
×Close search
Search