Skip to content

Tražimo kanale!

Trenutna stranica je zamišljena kao mjesto okupljanja domaćih youtube i twitch kanala a za to nam treba i Vaša pomoć.

Početno smo postavili nekoliko youtube i twitch kanala na stranicu kako bi prezentirali početnu zamisao te krenuli sa radom a sada želimo istu i proširiti te dodati što više domaćih streamera i youtubera.

Ukoliko imate nekoga tko barem jednom tjedno ima nekakav upload na youtube ili streama 2-3 puta tjedno po nekoliko sati javite nam na facebook kako bi ih kontaktirali i dodali na listu.

Što se tiče sadržaja naravno, trebao bi biti gaming prirode a jezik nam nije bitan pošto kvaliteta i zabava nisu ograničene samo na hrvatski jezik. Bitnije je da je sadržaj napravljen od strane regionalnih kreatora a gledatelji će sami procjeniti vrijedi li ostati ili ne, ne ovisno o jeziku već o kvaliteti kanala 😉

Zašto?

Međusobnom promocijom i upoznavanjem otvaraju se razne mogućnosti suradnje, snimanja, streamanja ali i ono najvažnije, igranja i zajebancije. Naravno imamo i razne planove nagrađivanja i promocija raznih youtube i twitch kanala ovisno o popularnosti, trudu i kvaliteti sadržaja.

Osim toga uvijek nam se možete pridružiti u zajedničkim streamovima koje planiramo nekoliko puta mjesečno na našem CroHQ twitch kanalu. Streamovi će uvijek biti najavljeni par dana prije kako bi svi stigli skinuti igru koju se dogovorimo igrati.

To je to, marš na face i javite nam za vaše najdraže domaće stream i youtube kanale kako bi ih mogli uvrstiti na stranicu.

Back To Top
Search